Maak van iedere sigaret een menthol sigaret

Hoe werkt de FrutaStick?

In tegenstelling tot de menthol smaakkaarten werkt een Frutastick meteen. Je bepaalt zelf hoe sterk je de sigaret naar menthol wilt laten smaken. In principe heb je 3 verschillende keuzes;

  1. Een sigaret met een normale menthol smaak
  2. Een sigaret met een beetje menthol smaak
  3. Een sigaret met veel menthol smaak

1) Een sigaret met een normale menthol smaak

Als je van een normale menthol smaak houdt, dus niet te weinig en niet niet te sterk, dan trek je met de Frutastick een streep over de gehele lengte van de sigaret. De menthol aroma wordt opgenomen door de tabak, en als je de sigaret aansteekt dan smaakt deze meteen naar een menthol sigaret.

2) Een sigaret met een beetje menthol smaak

Wil je een sigaret die een vleugje menthol heeft dan hoef je alleen maar een stipje op de filter te zetten. De menthol wordt door de filter opgenomen, en zodra je een hijs neemt zul je merken dat je niet alleen de tabak nog proeft maar ook een vleugje menthol.

3) Een sigaret met een sterke menthol smaak

Voor de liefhebbers die niet genoeg menthol kunnen krijgen, zet je een zowel een streep over de lengte van de sigaret, als ook een punt op de filter. De sigaret zal nu sterk naar menthol smaken. Is dat niet voldoende? Dan kun je er ook voor kiezen om in ieder pakje sigaretten ook nog een menthol smaak kaartje te stoppen. Zo'n zogenaamde Fleva card kun je min of meer vergelijken met een luchtverfrisser in je auto. Deze kaarten hebben een sterke menthol geur, en als je een Fleva card in je pakje sigaretten stopt zal iedere sigaret deze menthol aroma absorberen. Voordat je dan een sigaret opsteekt, teken je nog eerst even met de Frutastick een lijn over de sigaret (en/of) filter.

NOVUS FUMUS

De originele Frutastick

ARTIKELCODE: FRUTA-STICK

€9,95


Bestel Online

Andere producten om zelf menthol sigaretten te maken

Naast de Fruta Stick zijn er ook nog andere manieren om zelf menthol sigaretten te maken. Dit kan bijvoorbeeld met de speciale menthol filters van Mascotte of Fleva cards. Dus als je liever niet met een Fruta Stick wilt werken dan zijn er nog zeker alternatieven. Ook de Mascotte filters en Fleva Cards kun je veilig en snel online bestellen bij Novus Fumus.

NOVUS FUMUS

Mascotte Menthol Filters

ARTIKELCODE: MASCOTTE-MENTHOL-200

€9,75


Bestel hier

NOVUS FUMUS

Fleva Cards Menthol - 25 kaarten

ARTIKELCODE: FLEVA-DISPLAY

€17,95


Bestel hier

Hoogstraat 56, 5931 GD TEGELEN, Nederland, +31858886846 info@novusfumus.nl

Vind jij het ook zo jammer dat je geen menthol sigaretten meer kunt kopen? Dan is hier de Frutastick.

Je kunt met 1 Frutastick tot wel 800 sigaretten een lekkere frisse smaak geven, en het allermooiste is dat het direct werkt! Je bepaalt zelf de sterkte van de smaak. Wil je een lichte smaak? Zet dan een klein stipje  op de filter. Op zoek naar een intense mentholsmaak? Zet dan een streepje over de gehele lengte van de sigaret. Gemakkelijker kan bijna niet.

Waar kun je de Frutastick kopen?

Het online bestellen van de Fruta Stick is heel eenvoudig. Surf naar de webwinkel van Novus Fumus en bestel online. Doe je dat op werkdagen vóór 17:00 uur dan heb je de Frutastick de volgende werkdag al in huis.

Bestel hier, slechts € 9,95

NOVUS FUMUS

Click balletjes

ARTIKELCODE: AROMA-KING

€4,50


Bestel hier